WordPress.
WordPress.

WordPress.

Ik weet niet wat er tegenwoordig op de achtergrond van WordPress gebeurd, maar veel goeds komt er niet meer uit, vervelende pop-ups, slecht kunne reageren en meer van die geintjes, zelfs ongewenst reclame ben ik al tegengekomen. Mijn reactie is gisteren na weer problemen met reageren geweest van wegwezen op de WordPress site en alles weer in eigen regie uit te voeren. bVision.nl is van mij… Maar genoeg geklaagd, het leven gaat verder na Sinterklaas. Dus alle rommel aan de kant en de kerstspullen uit de donkere spelonken tevoorschijn toveren. Dat vond ook onze verschijnsel kat een goed idee, die heeft zich meteen de kerstdeken toegeëigend.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Frank-103

  Het reageren lukt inderdaad niet altijd, laatst mochten geen getallen in namen (bij Mirjam Kakelbont), vervelende pop ups, ik hoor eigenlijk weinig klachten over blogger, maar dat zal vast ook niet altijd goed gaan,

 2. WP, is een verzameling ontwikkelaars en soms heb ik het idee dat ze te veel vrijheid hebben.
  Hoop niet dat men het platform om zeep gaat helpen, daar is het veel te leuke voor.
  Heb nog even het pakpapier laten liggen, geeft een goed gevoel.
  Haha, katten vinden alles wel leuk als het maar behagelijk is. Hans

  @ The Scarlets zetten toch wel een mooi stukje muziek weg.

 3. En áls je kunt reageren krijg je een bijna niet te missen pop up om de site te gaan volgen…gggrrrrr! Het lijk streepjesweblog wel die na een hele tijd knoeien de boel niet meer op de rails kregen. Ze mogen van mij nu wel stoppen met al die experimenten.

 4. Ik moet al een tijdje anders reageren bij je, dat heb ik je eens laten weten
  maar het is niet alleen wordpress, het is ook bij blogspot, het duurt nu allemaal wat langer
  En katten zitten graag warm, maar mijn kat gaat nooit onder een dekentje zitten, raar….
  Een @->- voor U.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.