Parkstad Murals: Daar bij die molen
Parkstad Murals: Daar bij die molen

Parkstad Murals: Daar bij die molen

bVision & Photography

Het is alweer een tijd geleden, in 2020 om precies te zijn, toen ik het werk aanschouwde van James Jetlag aan de molenweg in Nuth. De onderstaande foto maakte ik toen van het eindresultaat. Wat schets mijn verbazing dat bij een bezoek een paar weken geleden, ik daar ineens een heel andere mural tegenkwam. Het bestaande werk was gedeeltelijk aangepast op verzoek van de eigenaar. Hij vond het schijnbaar toch niet goed zoals het oorspronkelijk ontworpen was. Daarom is het door James later aangepast. naar het bovenstaande werk.
Kunstenaar-muralist: James Jetlag – aka Martin Plag(1975)
Artwork: bij de molen
Plaats: Nuth (gem. Beekdaelen) (privé)
oorspronkelijk werk: Daar bij die…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.