Daar gaat het
Daar gaat het

Daar gaat het

Daar gaat het laatste enkel glas uit mijn woning uit 1975. Eenvoudig was het niet, het vervangen van het laatste raam van enkel glas door een dubbelglas versie, maar het is uiteindelijk toch gelukt. Als restant van een ver verleden hadden we alleen in de keuken nog een openslaand raam met enkel glas. En dat raam was dicht en kon niet eens open omdat de keukenmengkraan ervoor zat. Dat raam is blijven zitten na een verbouwing van de keuken omdat het vervangen van het kozijn daar geen onderdeel van was. Toch stoorde het en na veel meetwerk bleek dat vervangen van het openslaande raam geen optie was, en geen zin had, in het bestaande kozijn, maar het aanpassen van het bestaande kozijn wel mogelijk was. Dus hebben ik samen met de vriend van mijn dochter deze operatie uitgevoerd. Er resteert nog wat schilderwerk, maar het raam gaat vandaag linea recta naar het grondstoffenpark, zoals het milieu-park hier tegenwoordig heet.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

  1. In mijn huis is overal dubbel glas. Morgen wordt de grootste ruit trouwens vervangen, die is lek dus dan wordt het toch een soort matglas zo af en toe. Dus morgen is het weer in orde mag ik hopen.

  2. hanscke

    Kijk aan zo’n schoonzoon, want dat is hij uiteindelijk toch, hij hoort bij de familie, daar heb je wat aan. Wij hebben in de bijkeuken nog een deur met enkel glas. Moet eigenlijk oo vervangen worden

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.