Jeslynn
Jeslynn

Jeslynn

Het is alweer een tijdje geleden dat u een foto van mijn kleidochter Jeslynn heeft gezien, dat klopt, maar dat ligt meer aan mij. Ze is denk ik toch wel bijna iedere week een keer hier. Afgelopen zaterdag is ze ook de hele dag bij ons geweest. Je hebt er echt geen kind aan. Volgens mij komt ze hier om uit te rusten, tekenen, lezen, tablet kijken en het liefst allemaal tegelijkertijd natuurlijk. En af en toe even stoeien met opa hoort er ook bij. Het eerste wat ze vraagt als ze binnen komt is wat eten we vanavond. En uiteraard passen we ons op haar aan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. hanscke

  Oh, wat leuk, ik dacht laatst al, het zal wel niet meer mogen. Zo ging dat bij mij tenminste wel. Maar wat een prachtig meiske. Heerlijk toch, dat ze een brede belangstelling heeft en veel wil doen en ontdekken.

 2. Kakel

  Ik dacht dat je misschien geen foto’s meer plaatste vanwege haar privacy. Wat een prachtig meisje om te zien! Ze zit er heel relaxt bij.
  Dat tekenen heeft ze van jou! (Of gewoon helemaal van zichzelf…)

 3. Echt een prachtig meiske, naarmate ze ouder worden krijgen ze ook zelf ( maar ook de ouders)n meer inspraak in het plaatsen van foto’s denk ik. Als ze dat niet meer willen moeten we daar rekening mee houden. Heerlijk als ze zichzelf bezig kunnen houden.

 4. Frank103

  De moderne jeugd kan heel goed multitasken, dat bestaat meestal uit chatten op de telefoon, spelletjes of filmpjes op de tablet en tegelijkertijd zeuren over het eten, dat hier volgens het grut hier veelal teveel groen bevat en zelfs soms vitamines. En die eten ze liever niet. Jeslynn wordt al een grote meid!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.