Spanning buiten Heinkenszand
Spanning buiten Heinkenszand

Spanning buiten Heinkenszand

bVision & Photography

John van het Naastmijnschoenen blog vond nabij Heinkenszand het volgende trafohuisje. Hij schreef er over op zijn weblog en stuurde mij de volgende foto’s met begeleidende tekst:
Je las het al op mijn blog dat ik opeens dit huisje zag staan vanaf een weg waar ik jarenlang dagelijks reed. Het huisje staat aan de Zuiderlandseweg tussen Heinkenszand en Ovezande. Toen ik nog in Goes woonde lang lang geleden, werkte ik bij een baas hier een dorp verderop. Door binnendoor te rijden vermeed ik heel wat verkeerslichten. Nu rij ik hier wekelijks en opeens viel het trafohuisje me op. Na al die jaren lol.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.