Spanning in Echten
Spanning in Echten

Spanning in Echten

bVision & Photography

Ferrara had op haar telefoon nog een foto staan van een trafohuisje in Echten. Een klein dorpje in de gemeente De Friese Meren. Het ligt aan de zuidkant van het Tjeukemeer, waar ook het gemaal Echten staat dat het water loost op de Friese boezem. Ik had dit type trafohuisje nog niet in mijn verzameling, voor zover ik weet. Ik vond het mooie trafohuisje op Google Maps aan de Middenweg 31 in Echten en vond het zo mooi in de omgeving passen dat ik het hieronder er ook maar bij heb gezet. Zo kom je onverwacht toch nog hele nieuwe huisjes tegen. Dit was alweer het eerste huisje dit jaar, dat er nog velen mogen volgen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.