James Jetlag bij Hoens huis
James Jetlag bij Hoens huis

James Jetlag bij Hoens huis

bVision & Photography

Net voor de Kerst heeft James Jetlag een nieuw project afgerond bij het Hoenshuis, om precies te zijn bij het viaduct onder het spoor van Heerlen naar Maastricht en vice versa. Deze mural liet even op zich wachten. Want als je denkt dat je zomaar op een muurtje mag gaan schilderen ben je je verkeerd bezig. Je zit met vergunningen, eigenaren van het object, de buurt en uiteraard wie gaat dat betalen. Je wil niet weten weten hoeveel spuitbussen hierin gaan zitten en hoe je de ondergrond moet voorbereiden hiervoor. Dit soort projecten doe je niet even tussendoor. Daar ben je wel een weekje of zo mee bezig. Vandaag een zijde van het viaduct, de waterkant, pakken we volgende week de andere kant op.
Kunstenaar-muralist: James Jetlag – Martin Plag(1975)
Artwork: De natuur december 2023
Plaats: spoorviaduct Hoenshuis Voerendaal
Sponsor: Gemeente Voerendaal

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. James Jetlag behoort wel tot de betere mural makers.
    Deze is ook weer prachtig gemaakt, alleen al de rietsigaren lijken net echt. Hans

    @ heb Carboon – Koempel Sjeng beluisterd, een serieus lied.

  2. Ik dacht eigenlijk dat dit soort werken gemaakt werden als hobby. Dus door mensen die dat leuk vinden en zelf hun materiaal betalen. Zoals ik ook zelf mijn stofjes en garen betaal. Maar dat is dus niet zo? Ik vind deze wel prachtig hoor.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.