Renault in het groen
Renault in het groen

Renault in het groen

bVision & Photography

De Renault had een serie lichte vrachtwagens voor het Franse Leger gemaakt voordat de productie van deze tak in 1955 overging naar Saviem. Een van deze vrachtwagentjes was deze R2067. Een vierwiel aangedreven bestelwagen die veelal werd ingezet als Ambulance. Overigens in het blauw ook voor de Gendarmerie. De auto op de foto vond ik op een van mijn vele ritten naar Houthem. Het weer is nog steeds hetzelfde, alleen stroomt er nu wat meer water door de geul, die daar vlakbij ligt. Volgens mij heeft zelfs Louis de Funes nog in zo’n wagentje rondgereden als maffe commissaris.

merk
Renault
model
R2067 (4×4)
type
Oldtimer
kenteken
HP-62-DL
Kleur
Groen
Bouwjaar
1953
aantal cilinders
4 cilinder
vermogen
49 pk
cilinderinhoud
2383
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.