MG
MG

MG

Dit wordt hem dan, ergens uit een hoekje getoverd door een bereidwillige verkoper die zijn uiterste best heeft gedaan om ons te helpen. Een auto met een Engelse naam (van oorsprong Morris Garage) maar van Chinese afkomst maar daardoor eigenlijk de opvolger van mijn MG TF. We zijn bij diverse garages geweest voor een oplossing van ons probleem, maar of ze wilden niet helpen, of geen interesse, of een levertijd die ver over ons budget ging of onbekend was. Het wordt dus een MG4, geleverd door van Mossel in Den Bosch. De allereerste auto die we ongezien gaan rijden. Het word een ervaring op zich, volledig electriek. Degene die er oog voor hadden, hebben de auto op zich al gezien op nieuwjaarsdag, maar dan in een luxe, snelle uitvoering.
Wij krijgen dit oranje gevaarte, met 64kWh en 204PK. Leuker kunnen we het niet maken. En leveren, nog deze maand…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

  1. Ria van Felius

    Oh wow! prachtig! Hopelijk bevalt hij goed, want in zoiets wil je toch graag blijven rijden lijkt mij. Kleur ook helemaal geweldig, nog oranjerder dan die van ons 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.