James Jetlag bij Hoenshuis(2)
James Jetlag bij Hoenshuis(2)

James Jetlag bij Hoenshuis(2)

bVision & Photography

Net voor de Kerst heeft James Jetlag een nieuw project afgerond bij het Hoenshuis in Voerendaal, om precies te zijn bij het viaduct onder het spoor van Heerlen naar Maastricht en vice versa. Vandaag de ander zijde van het viaduct, de kant van de Golfbaan en het Hoenshuis. Vandaag zitten we in de bloemetjes. De sneeuw die gisteren hier gevallen is schuiven we gewoon even terzijde. Dat was toch al een niet noemenswaardige hoeveelheid, al was het wel de eerste sneeuw dit jaar.
Kunstenaar-muralist: James Jetlag – Martin Plag(1975)
Artwork: De natuur december 2023
Plaats: spoorviaduct Hoenshuis Voerendaal
Sponsor: Gemeente Voerendaal

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Ik ga even bij iedereen bijlezen. Ik heb me aardig gehouden aan mijn plan om tijdens de vakantie zo min mogelijk met internet bezig te zijn. Zo nu en dan wat op facebook maar verder niets gedaan. Daardoor wel nu een hoop in te halen 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.