Parkstad Route (Leisure Lane) 4
Parkstad Route (Leisure Lane) 4

Parkstad Route (Leisure Lane) 4

bVision & Photography

Het is alweer een tijd geleden dat ik bij het fietsviaduct aan de Grubbelaan ben gaan kijken. Deze maakt onderdeel uit van de parkstadroute van Beekdaelen via o.a. Hoensbroek(SM Emma), Brunssum(SM Hendrik), Landgraaf, Kerkrade naar de sporen van de ZLSM in Simpelveld. De bruggenhoofden zijn al bijna helemaal klaar en ook aan de aanlooproute over de voormalige spoordijk wordt hard gewerkt. Het heeft even stil gestaan daar, maar ik neem aan dat ze na de vorst weer verder gaan. Ze zijn bezig met het optrekken van de muren rondom het bruggenhoofd, en dat gaat niet samen met vorst.
Parkstadroute:
Parkstadroute 1
Parkstadroute 2
Parkstadroute 3
Parkstadroute 4

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.