Ford F254 Pick-up Truck
Ford F254 Pick-up Truck

Ford F254 Pick-up Truck

bVision & Photography

De auto van de week is deze keer weer van Di Mario van zijn weblog Di Mario.info. Hij had hierbij het volgende commentaar: “De Ford Pick-up stond te stralen voor mijn werk. Die moet je dan natuurlijk ook even belonen en op de foto zetten.” Ik zou dat dus ook gedaan hebben, want in Nederland wat minder gelieft, maar in het land van herkomst is dit een veel verkochte wagen geweest, Daar had je toch wel twee kampen. Of Ford, of Chevrolet en daarvan afgeleiden. Voor hier blijft het uiteraard een grote bak, deze Ford F254 en met een 8 cilinder 6 liter benzinemotor rijd je niet even van Gebrook naar Drachten op en neer. Maar voor de rest mag hij gezien worden. Ik hoef er niet veel aan te doen, hij kan zo de virtuele Garage in

merk
Ford
model
F254
type
Pick-up truck
kenteken
BE-92-54
Kleur
n.v.t.
Bouwjaar
1970
aantal cilinders
8 cilinder
vermogen
125kw/170 pk
cilinderinhoud
5899
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 reacties

  1. Het kenteken verraadt al dat dit een soort vrachtwagen (bedrijfswagen) is. Ik heb ooit begrepen dat je hier een vrachtwagenrijbewijs voor nodig hebt. Las zoiets toen ik een nieuwere F250 nazocht. Ik denk ook dat ze niet op alle parkeerterreinen mogen staan, maar verwacht niet dat dat gecontroleerd word,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.