Tadaa
Tadaa

Tadaa

Het was uiteraard geen gekke gok dat we gisteren met de trein naar Den Bosch waren om onze nieuwe bolide, de MG4, op te halen. En hier staat hij dan, in volle glorie te shinen in de showroom bij MG van Mossel in Den Bosch. Alles erop en eraan wat nodig is. Hij stond nog net niet te trappelen van ongeduld om aan de terugreis te beginnen. Het is even wennen aan alle luxe die elektrisch rijden ons biedt. Geen klokjes meer in de auto, echt alles is digitaal. Zelfs rijden kan de auto zelf en dat alles terwijl we in december nog dachten dat we nog een jaar in de Renault Clio moesten rijden. Nogmaals dank aan de mensen van MG garage Van Mossel in Den Bosch die dit toch mogelijk hebben gemaakt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

25 Comments

  1. Veel rijplezier. Wij hebben jaren in een nieuwe citroen AX gereden met een vaag groen kleurtje. De dealer schroefde het bedrag omlaag omdat de meeste klanten de kleur niet wilden en de auto maar in de showroom bleef staan.

  2. Nog even over oranje. Wij hebben zelf ook een oranje auto. Een leaseauto. En die was in oranje een heel stuk goedkoper, dus dat deden we. Maar ik vond het echt afschuwelijk. Het gekke is: nu niet meer. Ik vind de kleur mooi en we zien hem altijd en overal meteen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.