Geheime Missie
Geheime Missie

Geheime Missie

Vandaag hebben we een missie, voor u een geheime missie, zo geheim dat ik morgen pas verklap wat de inhoud van die missie is. Dus wie mij mist…
Overigens kwam ik zelf gisteren uit op Edammer en Barnevelder.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Ik ga niet raden maar laat me verrassen! Goed vondst die Edammer en Barnevelder, beide meestal wel met kaas of kip erna gebruikt maar de Frankfurter wordt natuurlijk ook meestal nog “worst” aangeplakt.

  2. Een barnevelder is een bekende kip die volgens mij door heel Nederland voor kan komen. En ik denk dat edammer ook niet alleen in Edam wordt geproduceerd maar het is meer een soort geworden. Voor vandaag een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.