Udod – Straatfotografie
Udod – Straatfotografie

Udod – Straatfotografie

10 jaar geleden maakte ik deze foto in de Grote Staat in Maastricht. ook alweer een foto uit de oude doos(Udod). Veel van dit soort foto’s is nooit op mijn blog terecht gekomen, maar deze vond ik wel mooi. De fotografe maakte een foto van de tas van de dame. Die keek dan ook op en op het gezicht stond te lezen wat ze dacht… Wat doe jij nou.
En op deze plaats danken we u ook voor de felicitaties voor ons 7×7 jarige huwelijksfeest.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Ze zal wel gevraagd hebben of ze die foto mocht nemen, want die mensen staan duidelijk even stil voor de foto. Misschien snapt ze niet waarvoor er een foto genomen werd, omdat ze er een beetje twijfelend naar kijkt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.