Mercedes 280 SE
Mercedes 280 SE

Mercedes 280 SE

bVision & Photography

De schrik van d belastingdienst is dit type auto, belastingvrij en niet kapot te krijgen. De achterwielaangedreven auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 136 kW (185 pk) en een maximum koppel van 240 Nm. De prijs van dit type ligt zo rond de 5000 euro met ca 300.000 km op de klok. Als je weet dat deze wagens rondrijden met 700 á 800.000 km kun je nog even voorruit. Dan heb je wel een echte auto van 40 jaar oud. Deze Mercedes-Benz 280 SE is op de foto gezet door Di Mario van zijn weblog Di Mario.info. De auto ziet er voor die leeftijd nog uitstekend uit en met een beetje liefde kan die erg oud worden in mijn Virtuele Garage.

merk
Mercedes-Benz
model
280 SE
type
Sedan
kenteken
JL-20-VH
Kleur
blauw
Bouwjaar
1983
aantal cilinders
6 cilinder
vermogen
136 kW (185 pk)
cilinderinhoud
2746 cc
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Frank-103

    De belastingdienst heeft volgens mij niet veel moeite met deze auto hoor, de eigenaar betaalt misschien geen wegenbelasting, maar via de benzine waar deze auto veel van lust harken ze toch heel wat accijns en btw binnen. En uiteraard heeft deze auto ook wat meer (kostbaar) onderhoud (met BTW) nodig dan een VW Golf. Een fraaie auto is het zeker!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.