Doe maar wat
Doe maar wat

Doe maar wat

Deze flessen kwam ik tegen bij Intratuin in Maastricht, waar we even binnen gewipt waren voor een paar kleine planten om voor het raam te hangen. Volgens mijn vrouw had ik er een paar te goed verzorgd en waren ze verdronken. Met een schade van nog geen 10 euro hebben we twee nieuwe planten met bloemetjes uit de reclame meegenomen, geen geld toch. Ik moet wel wat zuiniger met water zijn als ik bij vetplanten de dorst les.
Met de auto gaat het tot nu toe prima, ik ben er al helemaal aan gewend. Ook aan het feit dat er nu wat minder plaats is in de garage. Thuis opladen is ideaal, ik hoef de deur niet meer uit. Nadeel is wel dat ik wat minder vaak in België kom. Maar, elk nadeel heeft ook zijn voordeel, om het op zijn Cruijffiaans uit te drukken…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Kakel

    Mooi dat je tevreden bent over je (jullie) nieuwe auto. De planten verzorgen is ook niet mijn sterkste kant. Ach, de schoorsteen van de plantenwinkel moet ook blijven roken.

  2. Ik koop zelden nieuwe planten voor binnen. Ik heb een lidcactus die ik al heel lang bezit. Die heb ik van een gevonden stukje (bij een vriendin van mijn zus) dat van een plant was afgebroken tot een regelmatig bloeiende plant groot gebracht. Maar eigenlijk ben ik helemaal niet goed met kamerplanten. vetplanten die graag worden verwaarloosd doen het wel aardig bij mij.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.