Udod – Heerlen
Udod – Heerlen

Udod – Heerlen

Uit de oude doos mag je hier zeker wel zeggen, van Gend en Loos bestond nog en de Oranje Nassau Mijn l was ook nog in vol bedrijf. Van Gend & Loos op de voorgrond, links van het station en op de achtergrond de ON l. Ik vond de foto mooi genoeg om dat tijdbeeld hier neer te zetten. Van Gend & Loos is inmiddels DHL, en de ON l gesloten en gesloopt. Na 24 uur regen aan een stuk was ik het even moe en vond ik deze foto in mijn archief. De maker is mij onbekend.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Een prachtige foto Sjoerd, nostalgie met een verhaal.
    Mooi om de streekbus te zien bij de halte, waar veel mensen graag naar huis willen.
    Van Gend en Loos ken ik nog goed, vroeger verstuurde mijn vader een kist met vakantie spullen via hen en ik zelf ben er ook regelmatig geweest.
    Ze waren toen gevestigd op het treinstation van Zaandam. Hans

    @ Zolang het gaat blijf ik wel uurtjes maken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.