Ons draakje
Ons draakje

Ons draakje

Morgen is het Chinees Nieuwjaar. Het jaar van de draak. En wat is daar passender bij dan daar ons eigen legodraakje als beeld bij te zetten. Ik had natuurlijk ook een beeld van het WWW kunnen jatten, maar dit is toch net zo leuk. het past ook wel een beetje bij het Carnaval, waar ik gisteren niet aan ben toegekomen. Het bleef maar regenen…
De draak is het vijfde dier in de twaalf-jaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Karaktereigenschappen: trots en levendig, enthousiast, onweerstaanbaar, geestdriftig, succesvol, krachtig, extravert, inspirerend en voelt zich uitverkoren. overigens is de draak in de westerse dierenriem te vergelijken met de Stier

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

  1. Leuk om Draakje in huis te hebben, het Chinees Nieuwjaar zal ook wel een feest zijn.
    Hij heeft wel sterke Karaktereigenschappen, Joris kan trots op zijn draak zijn. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.