Een paar oudjes
Een paar oudjes

Een paar oudjes

Zo kom je ze niet meer tegen, zelfs ik moest even gokken om alle modellen terug te vinden, als ik ernaast zit pas ik het wel aan. Van links naar rechts:
Opel Olympia
Fiat 1100 (103)
Ford Taunus 17M
Renault Caravelle
De foto is in 1962 gemaakt op de kleine gracht in Maastricht. Wat opvalt is dat alle modellen die erop staan, beslist niet op elkaar lijken. En dat is in deze tijd wel anders.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Mij valt ook op dat de wagens spatlappen hebben, dat is tegenwoordig ook niet meer zo, tenminste ik zie het niet meer bij moderne wagens. En het is soms moeilijk om het merk en model van een voorbij rijdende auto te herkennen. Ik ben ook geen autokenner, dus het kan ook aan mij liggen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.