Limburgs Dagblad
Limburgs Dagblad

Limburgs Dagblad

Op 26 oktober 1918 kwam de eerste editie van het Limburgs Dagblad van de pers rollen en bijna 100 jaar later, in 2017 verscheen de laatste editie van het Limburgs dagblad, Maar eigenlijk was het inmiddels niet meer Limburgs, maar overgenomen door de telegraaf in mei 2000. De persen bleven nog even draaien in Heerlen, maar ook daar kwam in 2015 een einde aan. De letters op het gebouw staan nu langs de euregioweg ter hoogte van CMill op de Molenberg. Alleen in een iets andere volgorde, niet alleen Dag Limburg, maar ook weg Dagblad…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

  1. Kakel

    Zo ging het ook met het Vrije Volk en het Rotterdams Dagblad. Alles moet goedkoper, economischer… We hadden hier een plaatselijk leugenaartje dat eens per week uitkwam. Wij zijn verplicht samengegaan met acht andere dorpen. Er is niets meer wat ons bindt.
    Ze hebben in elk geval de letters bewaard.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.