Supermarkt spanning in Gebrook
Supermarkt spanning in Gebrook

Supermarkt spanning in Gebrook

bVision & Photography

In Hoensbroek hebben sinds kort een nieuwe uiterst moderne Aldi in een pand waar ooi Appie is begonnen. In het kader van weet ik wat voor plannen moesten destijds alle supermarkten daar weg. Toen alles weg was en we netjes waren onder gebracht bij de gemeente was weer meer mogelijk. en kwam er een Lidl aan de markt, en nu een grote Aldi. Wat heeft dit nu met trafohuisjes te maken. Door de vraag naar meer stroom door de supermarkt aldaar en de wijzigingen in de stroomvoorziening vonden er diverse werkzaamheden plaats aan het erachter gelegen trafohuisje en als je dan toch bezig bent kun je dat al wat oudere huisje ook een facelift geven. Dat het al een wat ouder huisje is zie je op de deur, daar staat nog PLEM op het hoogspanningsbord, Provinciale Limburgse Electriciteits Maatschappij. En die bestaat al heel lang niet meer

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Het trafohuisje is aan de tijd aangepast.
    Inderdaad het gietaluminium bordje van PLEM ken ik maar al te goed, toen werkte ik wel eens in de provincie Limburg. Hans

    @ Gelukkig komt de eerste bloei weer in de natuur.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.