Niet klaar
Niet klaar

Niet klaar

Gisteren, ja op zondag, was ik in plaats van roestiek bezig te zijn, nog even naar Hornbach in Kerkrade om wat materiaal te halen om mijn opruimwoede te beteugelen. En zoals gebruikelijk rijd ik nooit dezelfde weg heen en terug. Gisteren terug via Simpelveld, Huls en Ubachsberg. Meteen in Simpelveld was het al prijs, daar trof ik het onderstaand tafereel aan in de tuin van een redelijke villa. Die is er nog niet klaar mee dacht ik in eerste instantie. later werd ik wat achterdochtiger. Helaas kwam er niemand naar buiten om me te vertellen waarvoor het wel was. En ach, het kan, dus waarom niet. Het leverde mij in ieder geval een aardig plaatje op en stof tot nadenken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Zo levert een andere route wel weer iets bijzonders op.
    Denk dat het ook de laatste uitingen zijn van de carnaval. Hans

    Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
    Tol Hansse bereikt op 4 Maart 1978 de eerste plaats van de LP Top 50. (had hem al klaar staan)
    De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.