Devote spanning in Ubachsberg
Devote spanning in Ubachsberg

Devote spanning in Ubachsberg

bVision & Photography

Zoals ik gisteren al kenbaar maakte, reed ik via een ommetje naar huis, terwijl ik in Ubachsberg een afkorting nam, zag ik eerst het beeld, en daarna het trafohuisje wat erachter stond, het staat vlakbij Wijngoed Fromberg, aan de Hunsstraat. Het is nog in originele staat en staat in de zomer goed verborgen achter het ruisende struikgewas en het Mariabeeld. Ik werd er even stil van, op zondagmorgen terwijl in de verte de klokken luidden en het zo leeg was op straat. Iedereen zat natuurlijk in de kerk, of lag nog in bed uiteraard…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.