Trafo in Roeselare
Trafo in Roeselare

Trafo in Roeselare

bVision & Photography

Francky, beter bekent als Suske van zijn weblog Suske blogt, stuurde me de bijgaande foto’s van dit nog vrij nieuwe trafohuisje, of electriciteitscabine zo je wilt, bij de Lidl in Roeselare. Het ging vergezeld van de volgende tekst:
Toen ik als mooimaker, zwerfvuil opruimde in de buurt waar ik woon, nam ik enkele foto’s van een trafohuisje. Heel speciaal is het niet en door de felle zon was het moeilijk om foto’s te nemen. Het huisje bevindt zich vlak bij het kruispunt Zuidmolenstraat/Vijfwegenstraat.
Groetjes Francky.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Kakel

    Op Suskes blog las ik dat hij jou de foto’s zou sturen, en hier staan ze. Het huisje staat er netjes bij, te midden van het frisse voorjaarsgroen. Mooi woord: mooimaker.

    1. Sjoerd

      Die staat op de hoek van een straat, daar stond voorheen een klein vierkant stalen kastje. Door de toenemende vraag in die buurt is dat kastje vervangen door een trafohuisje met meer capaciteit.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.