FORD GRAN TORINO
FORD GRAN TORINO

FORD GRAN TORINO

bVision & Photography

De bijgaande foto’s van de Ford Torino werden gemaakt door Els van het blog KnutzEls en waren vergezeld door de volgende tekst:
Hallo Sjoerd, de tuinman kwam met z’n oldtimer langs. Misschien iets voor jouw virtuele garage. Hij had gelukkig een aanhanger mee, want deze auto is toch minder geschikt om takken en tuinafval in te vervoeren.
De Gran Torino werd in 1972 geïntroduceerd als opvolger van de iets kleinere Torino. Het model groeide stuk in vergelijking met zijn voorganger. Ruim 5,3 meter meet deze zware jongen. Onder de kap van dit groene uit 1974 afkomstige monster ligt een dikke V8, maar om de kosten voor het verbruik nog enigszins binnen de perken te houden is er een lpg-installatie ingebouwd.

merk
Ford
model
Gran Torino
type
Station wagon
kenteken
36-YB-59
Kleur
Groen (RDW)
Bouwjaar
1974
aantal cilinders
8 cilinder
vermogen
160 kW/217 pk
cilinderinhoud
5769 cc
brandstof
Benzine/LPG

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Frank

    Ik vind dat een geweldig mooie auto, Clint Eastwood heeft een film gemaakt die “Gran Torino” heet. Een aanrader om te kijken, ik heb hem al 3 à 4 keer gezien en zou het zeker niet erg vinden om nog eens te kijken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.