Ze zijn er weer
Ze zijn er weer

Ze zijn er weer

bVision & Photography

Zoals ook de jaren tevoren zijn de ooievaars weer terug op Kasteel Hoensbroek. En gelukkig ook dit jaar op hun vaste stek. Ze zijn alleen nog de omgeving aan het verkennen, en het vrouwtje ligt vaak nog in haar nest, en dan zie je niet eens of er iemand thuis is. Ik ben gisterochtend twee keer langs geweest of er iemand was, en net toen ik weg wilde rijden verhief madam zich van haar zetel… Na een lucky shot op afstand, ging ze weer liggen. Gelukkig was het kasteel er nog om weer eens op de foto te komen. Zo bouwen ze nu geen pandjes meer. Het voldoet aan al mijn eisen, het heeft zelfs meerdere torens.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. De ‘Slotheren’ zijn dus weer thuis gekomen, hopelijk komen er genoeg kuikens om de soort te behouden . Mooie foto’s en het is ook een mooi kasteel, ik heb het ooit bezocht, maar toen waren er geen ooievaars. (verkeerde tijd van het jaar)

  2. Een geschikte plek voor de ooievaars, voedsel en ruimte genoeg anders zouden ze niet terug komen. Hans

    Ot. Het weekend weer is niet zo best, van middag scheen hier de zon.
    Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.