a-jaja-jippie-jippie-neey!!
a-jaja-jippie-jippie-neey!!

a-jaja-jippie-jippie-neey!!

Van je a-jaja-jippie-jippie-neey!! moet deze man gedacht hebben toen hij bij Hornbach al zijn klusspullen had ingeladen. Mijn dure auto doet het niet meer, en nu… Nu heeft Hornbach wel sleutelservice in Geleen. Maar sleutelen aan auto’s doen ze echt niet. Maar als de nood het hoogste is, is de reddingwagen dichtbij. Hij was nog wat nieuw, anders hadden ze hem naar mijn virtuele garage kunnen brengen. Wellicht had ik nog wat van die klusspullen kunnen gebruiken. U denkt wellicht alweer bij Hornbach, jazeker, ik ben weer aan het klussen. Kwastje hier, schroefje daar en het (geheime) project komt voor elkaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Het is natuurlijk wel balen, sta je met je klusspullen en kom je niet thuis.
    Jouw MG houdt zich kranig en zo kun je aan je geheime project beginnen. Hans

    @ onze generatie heeft de revolutie in de muziek mee mogen maken.

  2. Wanneer je klusjes klaar zijn laat je ze voor zover mogelijk hier maar even zien. Het was gelukkig niet jouw wagen die het had opgegeven. Maar voor de eigenaar was het natuurlijk wel een tegenvaller.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.