Een trafohuisje in Simpelveld
Een trafohuisje in Simpelveld

Een trafohuisje in Simpelveld

bVision & Photography

Dit uitermate saaie trafohuisje vond ik in de Lerschenstraat in Simpelveld. Eenvoudig, maar niet passen in deze omgeving waar voornamelijk dure bungalows staan. Daar hoort eigenlijk een sjiek huisje bij. Natuurlijk doet het zonder morren dat wat het moet doen, maar toch. En ach, zoveel van dit type zijn er gelukkig niet, maar spannend is het ook niet.

< – – wikipedia – – >
Simpelveld is gelegen in het Eyserbeekdal, het beekdal van de Eyserbeek, die bij het zuidelijker gelegen dorp Bocholtz ontspringt. Dit dal kent steile hellingen, met boven op de heuvelplateaus weidse uitzichten. Tegen een van deze hellingen is een woonwijk gebouwd, genaamd Hulsveld. Daar ligt dit trafohuisje. < – – /wikipedia – – >

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.