Jarige Jeslynn
Jarige Jeslynn

Jarige Jeslynn

bVision & Photography

Afgelopen weekend stond geheel in het kader van onze kleindochter. Jeslynn werd afgelopen zaterdag 8 jaar, time flies when having fun, en dat hadden we zeker op haar feestje. En gisteren, zondag, was ze de hele dag bij ons, zowel pa als ook ma moesten werken. Jeslynn was moe van haar feestje en kwam bij ons uitrusten, maar ook verplicht lezen. In dat opzicht maak je haar al niets meer wijs. Een druk maar wel gezellig weekend dus… De bovenste foto was niet zo scherp, maar was de enige foto waar ze alleen opstond, ik was eigenlijk net te laat, daarna waren de kaarsje uit. De andere was van gisteren. Het wordt al een hele dame.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

25 Comments

  1. Kakel

    Gefeliciteerd met je jarige grote kleindochter! Ze is een prachtkind. De bewogen foto heeft wel wat. Er zit leven in (-: Die vlaai ziet er uit om rauw in te bijten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.