Roestieke zondag 109
Roestieke zondag 109

Roestieke zondag 109


Ik wens u allen een “roestieke” zondag vandaag. Maak er een mooie dag van en geniet van het leven. Om te genieten krijgt u van mij een citaat van Albert Einstein. een zeer bijzonder man die zijn theorieën heel eenvoudig kon verwoorden.
Groetjes, Sjoerd

Waarom begrijpt niemand mij en vindt iedereen mij leuk?

© Albert Einstein

Op de foto: Groeve Midweg (mrt 2024)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Volgens mij heeft heeft het één niets met het ander te maken! Ik ken behalve mensen als Einstein blijkbaar was, ook mensen die ik begrijp én leuk vind, maar ook mensen die ik niét begrijp en ook niét leuk vind.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.