In de virtuele garage: Unimog 1000
In de virtuele garage: Unimog 1000

In de virtuele garage: Unimog 1000

bVision & Photography

Sinds korte tijd zie ik deze Unimog hier vaker geparkeerd, dat stelde mij uiteraard in staat om in de vroege ochtend wat plaatjes te schieten van dit werkpaard, een echte terreinwagen of landbouwvoertuig, zo u wilt. Vaak ook ingezet in de bosbouw. Een wagen voor het wat moeilijker toegankelijk terrein. In ieder geval een stoere auto waar je wel een toepassing voor moet hebben. Als dagelijkse auto in ieder geval niet geschikt. Daarvoor zijn deze wagens zelfs tweedehands veel te duur. De naam komt van het Duitse UNIversal MOtor Gerät ofwel de Universele aandrijf machine.

merk
Mercedes-Benz
model
Unimog 1000
type
Land- of bosbouwtrekker
kenteken
088-GV-3
Kleur
blauw (RDW)
Bouwjaar
1979
aantal cilinders
6
vermogen
70 kW (95 PK)
cilinderinhoud
5.675
brandstof
Diesel

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.