one minute laterzzz
one minute laterzzz

one minute laterzzz

bVision & Photography

One minute laterzz, ofwel een maffe kat maakt rare sprongen. Onze Kaatje had zich, mijn net in elkaar gezette stoel toegeëigend. Kaatje kennende bleef die niet lang liggen en sprong tegen de rugleuning aan om erbovenop te gaan liggen en ging met stoel en al om… Een teken dat niet alles wat dat Zweedse concern maakt, katbestendig is. Maar goed, ik flikka dat wel weer op. Nu ligt on ze rooie kater erin, die maakt niet van die maffe sprongen. Ik ben benieuwd wanneer ik er nu in mag gaan zitten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Ik hoop maar dat ze er niet gaan aan krabben, Sjoerd. Wij hadden ooit een bank in ongeveer dezelfde stof (en kleur), maar we hebben hem moeten wegdoen omdat onze kat er zijn krabplek van maakte. Hij was dol op die stof.

  2. Ria van Felius

    Zo’n stoel moet wel eerst goed getest worden natuurlijk, zodat je personeel niets engs overkomt… benieuwd of hij wel door de keuring komt zo 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.