Trafo’s in Voerendaal (2)
Trafo’s in Voerendaal (2)

Trafo’s in Voerendaal (2)

bVision & Photography

In de Florinstraat in Voerendaal vond ik dit trafohuisje. De gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal vormen samen Parkstad Limburg. De stroom voorziening is hier meer dan keurig in orde het trafohuisje maakt gewoon deel uit van de woning. Voor mij dacht ik het eerste huisje met een dergelijke constructie. Ik vraag me af of ik dat wel zou willen. Want zo’n transformator bromt toch altijd wel iets. Ik denk dat men daar wel goed over heeft nagedacht.

< – – wikipedia – – >
Voerendaal ligt aan de rand van het Zuid-Limburgs Heuvelland, in het zuidelijk deel van het Bekken van Heerlen en het Geleenbeekdal aan de voet van het Plateau van Ubachsberg waar de Kunraderbreuk de grens vormt tussen het lage bekken en het hoge plateau. Ten zuiden van deze Kunraderbreuk en ten zuiden van Voerendaal ligt de Kunderberg, tevens natuurgebied.
< – – /wikipedia – – >

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Het is wel prachtig geïntegreerd in het rijtje huizen en niet te onderscheiden van de voor portaaltjes verderop in het rijtje. Toch wel heel mooi gedaan mist mmen voor goede geluidsisolatie heeft gezorgd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.