Trafo’s in Voerendaal (1)
Trafo’s in Voerendaal (1)

Trafo’s in Voerendaal (1)

bVision & Photography

In de Eynattenstraat in Voerendaal vond ik dit Trafohuisje. De gemeenten Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal vormen samen Parkstad Limburg. Samen sta je sterk zullen we maar zeggen. De stroom voorziening is hier keurig in orde afgezien van de daktrim dan. Die kan wel een laagje verf gebruiken. Er is zelfs geen graffiti te bekennen.

< – – wikipedia – – >
Voerendaal ligt aan de rand van het Zuid-Limburgs Heuvelland, in het zuidelijk deel van het Bekken van Heerlen en het Geleenbeekdal aan de voet van het Plateau van Ubachsberg waar de Kunraderbreuk de grens vormt tussen het lage bekken en het hoge plateau. Ten zuiden van deze Kunraderbreuk en ten zuiden van Voerendaal ligt de Kunderberg, tevens natuurgebied.
< – – /wikipedia – – >

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.