Biervaten Kunst
Biervaten Kunst

Biervaten Kunst

Als we dan toch bezig zijn met kunstige werken, kan dit er ook nog wel bij. Of het kunst is weet ik niet, maar het is in ieder geval een kunst geweest om het zo te maken. Een hekwerk van helaas lege biervaten er kwam niets uit de tap, te vinden bij een terras in Valkenburg, trouwens de koeling werkte ook niet. Primus is een Belgisch bier dat wordt gebrouwen bij de Haacht brouwerij. Bij iedere slok laat het bier zijn karaktervolle smaak op je los. Hij leeft vanuit een eigen visie en blijft trouw aan zichzelf. Ik twijfel zelf nog even of het nog wel in vaten gebruikt wordt daar, de meeste grootverbruikers worden tegenwoordig per tankwagen bevoorraad. Reclame met foto, gekker maken we het verder niet.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. hanscke

    Inderdaad, twee jaar gelden hebben we nog een foto gemaakt, wij als organisatie Oranje vereniging tussen alle lege vaten, maar vorig jaar werden we inderdaad bevoorraad met een grote biertank

  2. Zelfs bij mijn zusje in haar kroeg hebben ze geen vaten meer. Geen gedoe meer met aansluiten en altijd gekoeld bier. Of het mooi is deze kunst. Daar hou ik me buiten. Maar is wel bijzonder.

    Love As Always
    Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.