Een vette Chevrolet
Een vette Chevrolet

Een vette Chevrolet

bVision & Photography

Afgelopen week zwierf ik even door Valkenburg om te kijken naar iets wat ik in het voorbijgaan had gezien en waarvoor ik wel eerst even een parkeerplaats moest zoeken. In het centrum ligt een grote parkeerplaats waar ik de shortbed Chevrolet C10 aantrof. Het lijkt een vrij kleine C10, maar er ligt wel een mooie 8 cilinder motor in. En mooi rood is die ook. De Chevrolet C10 is geproduceerd als een serie trucks door General Motors. Eenzelfde uitvoering is ook verkrijgbaar als GMC C10. Ze waren verkrijgbaar met V6 of V8 motoren met verschillende vermogens en inhoud. Ik was hier niet naar op zoek, het was een bijvangst wat u nog mag zien in een later logje.

merk
Chevrolet
model
C10
type
Pick Up
kenteken
BF-08-LX
Kleur
Rood
Bouwjaar
1968
aantal cilinders
8
vermogen
132 kW/179 pk
cilinderinhoud
5.0 ltr
brandstof
LPG/Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.