Di – Trafo
Di – Trafo

Di – Trafo

bVision & Photography

Achter tralies lijkt het wel, deze inpandige trafo. En trafohuisje mag je eigenlijk niet noemen, het staat in een heus kasteel. Kasteel Den Halder ligt langs de geul in Valkenburg. Boven de deur naar het trafohuisje staat precies welk kasteel en het hoe, wat en waar. Dat ga ik uiteraard niet allemaal overtypen. Dat heb ik netjes op de laatste foto gezet. Verder is het gewoon een transformatorstation zoals vele andere.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Zo heeft een oud kasteel ook elektriciteit binnen Bij de aanklik van de tweede foto, komt steeds de buurfoto binnen en dan ben ik nog maar half op pad met de tekst lezen. Dus daar ben ik maar mee gestopt. Fijne dinsdag gewenst,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.