Artwork met AI(2)
Artwork met AI(2)

Artwork met AI(2)

Kunstmatige intelligentie verandert de kunstwereld. AI kan nu kunst creëren die de menselijke creativiteit nabootst, van schilderijen tot poëzie. Deze technologie opent nieuwe mogelijkheden voor kunstenaars en verandert onze perceptie van kunst. Onderstaand beeld is dan ook een heel stuk van mezelf en een stukje AI. Het voordeel van op deze manier kunst maken is dat je ook de grijze hersencellen activeert, Ik heb het Rescue genoemd. Het zijn een aantal dames die een operatie moeten uitvoeren in een verlaten Energiecentrale in Zwitserland. Vooral met het slechte weer van de afgelopen weken is het ook een stukje ontspanning.
 • AI Artwork: Rescue by Me!
 • AI interface: NightCafé
 • bVision & Photography

  bVision.nl een Parkstad Limburg blog

  19 reacties

  Reageren mag, maar hou het netjes...

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.