Volvo Amazon, een blijvertje
Volvo Amazon, een blijvertje

Volvo Amazon, een blijvertje

bVision & Photography
Veel auto’s verdwijnen langzaam uit het straatbeeld, echter niet een een Volvo Amazon. Deze klassieker, glanzend in het licht, straalt pure nostalgie uit. Met zijn kenmerkende lijnen en robuuste bouw was hij een symbool van Zweedse techniek. Elke rit in de Amazon is een reis terug in de tijd, waarbij het gerommel van de motor en het gevoel van het stuur herinneringen oproepen aan vervlogen tijden. Ondanks zijn leeftijd, blijft de Volvo Amazone een betrouwbare en stijlvolle metgezel, een tijdloze getuige van Automotive Excellence. Deze echte klassieker is op de foto gezet door Di Mario van zijn weblog Di Mario.info, die dacht dat dit een mooie tegenhanger was van de kneitergele Ford Capri.

merk
Volvo
model
P131(94)
type
Amazon
kenteken
75-85-FR
Kleur
Groen
Bouwjaar
1968
aantal cilinders
4
vermogen
115 pk – 155 Nm
cilinderinhoud
1780
brandstof
Benzine

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.