Bouwgevalletje
Bouwgevalletje

Bouwgevalletje

Ik ga wel eens waar ik niet gaan mag, en kom op plaatsen waar ik niet zijn mag. Dat is denk ik een beetje zoals de strekking van het verhaal is. Ik oordeel niet en ik veroordeel niet, maar ik vraag me wel af of hiervoor een bouwvergunning is afgegeven, of dat die gezien de plaats waar dit staat, niet nodig is. Ik bevind me hier midden in Heerlen op nog geen 50 meter van een straat met woningen aan de rand van een bebossing af. Het bouwgevalletje staat wel mooi ingebed en beschut onder hoge bomen. Aan de andere kant lijkt het me niet veilig om onder dat afdak aanwezig te zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Frank103

    Aan de Sloterdijk kant van Amsterdam is ook zo’n gedoogzone waar lieden op volkomen onverantwoorde wijze (onhygiënisch en brandgevaarlijk) mogen kamperen in vervallen caravans, er lijkt geheel geen toezicht op te zijn. Tot het een keer fout gaat.

  2. Ze waren wat kleiner, maar in mijn kinder- en tienerjaren bouwden we ook wel dergelijke bouwgevalletjes verscholen in bosschage op braakliggende stukken land. Volwassen hoefden en hoeven met hun kritische blik niet altijd alles te weten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.