Murals in Nijmegen (1)
Murals in Nijmegen (1)

Murals in Nijmegen (1)

Di Mario was een dagje naar Nijmegen en vond daar wat muurschilderingen waaronder deze van Roosart. Hij is wat ongunstig om op de foto te krijgen, hij zit n.l. in een donkere passage onder een gebouw. Maar dat doet niets af aan de kwaliteit van deze Mural. Het stelt de ondertekening voor van het vredesakkoord in 1698. Roosart is het beeldmerk van de 25 jarige Rosalie de Graaf. Die haar studie afbrak om aan het onzekere beroep van kunstenaar te beginnen. Met als motto “ga op zoek naar het doel in je leven”

Kunstenaar-muralist: Rosalie de Graaf(1999)
Bedrijf: Roosart – Doesburg
Artwork: ondertekening van het vredesakkoord in 1678 (2021)
Plaats: Nijmegen – Burchtstraat 12
website: Roosart Paintings

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Ze kan in ieder geval schilderen deze dame. Maar of ze daar haar brood mee kan verdienen hangt van meer factoren af. Als kunstenaar moet je ook wat geluk hebben én de juiste mensen kennen.

  2. Frank-103

    Geen idee wat het moet voorstellen, een dame met een oude veren pen, maar wat doet ze daar? De rechterkant is niet goed te zien. Ze moet nog een tijdje oefenen voor ze als Banksky door het leven kan gaan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.