Murals in Nijmegen (2)
Murals in Nijmegen (2)

Murals in Nijmegen (2)

bVision & Photography

Di Mario van zijn weblog Di Mario.info heeft naast de Mural die u vorige week zag, nog meer murals gevonden, zoals deze beren in Nijmegen geschilderd door het creatieve Nederlandse duo “Pipsqueak was Here!!!”. Zij werken op en met diverse materialen en verrijken de wereld met hun speelse, kleurrijke en betekenisvolle muren. Veelal wordt gebruikt gemaakt van kinderen en dieren omdat deze emphatie oproepen. Het dier kijkt je aan en wijst je op je verantwoordelijkheid. De gemeente Nijmegen probeert met deze Murals het aantal Tags in de stad te verminderen die vooral gebruikt worden in steegjes en onderdoorgangen.
Kunstenaar-muralist: duo “Pipsqueak was Here!!!”
Artwork: Meisje met de beer (2022)
Plaats: Nijmegen – Broerstraat 23
Sponsor: gemeente Nijmegen website: Pipsqueak

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.