Verscholen spanning in Ermelo
Verscholen spanning in Ermelo

Verscholen spanning in Ermelo

bVision & Photography

Di Mario van zijn weblog Di Mario.info stuurde me de volgende info met de bijbehorende afbeeldingen van dit mooi verstopte trafohuisje in Ermelo. Ik kan me voorstellen dat al je erlangs fietst je denkt dat dit een schuurtje is. Hierbij zijn verhaal, met een opmerking van mijn kant, voor het vinden van trafo’s ben ik afhankelijk van inzendingen van lezers en geïnteresseerden, ik kan er niet zelf het hele land voor door reizen.:
Hoi Sjoerd,
Ik wil echt je site niet overnemen, maar.. ;-). Ik heb weer iets gevonden. Langs deze fiets ik al mijn hele leven en nog nooit had ik dit trafohuisje opgemerkt. En nou kon ik hem op maps bijna niet terugvinden, maar uiteindelijk is dat ook nog gelukt. Dit trafohuisje ligt op de Harderwijkerweg in Ermelo en dit is al de vierde die ik op deze weg spot.
Love As Always Dimario

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Zeker een verstopt trafohuisje, maar niet genoeg verstopt om er graffiti op te spuiten. Hans

    Het is dat ik het las dat het de astma dag is, gisteren nog een test gedaan in het ZH.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.