Afblijven…
Afblijven…

Afblijven…

Tsja, kaatje bedoeld het natuurlijk niet zo, maar ik kan aan de andere kant ook niet ontdekken waarom ze in principe ongemakkelijk zou gaan liggen als het ook makkelijk kan. In dit geval op een kado wat ik voor mijn verjaardag had gekregen. Als klusser weet ik uiteraard altijd wel wat voor mijn verjaardag, maar ik heb echt geen hulptroepen nodig om erop te passen….
Gisteren was er de jaarlijkse Braderie hier, erg veel bezoekers, zelfs zoveel dat een wijs besluit heb genomen om mij gezicht er niet te laten zien. Schuifelend langs kraampjes waar vijf rijen dik mensen staan te kijken naar dingen die ze toch niet nodig hebben is aan mij niet besteed.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Katten xijn gewoon gekke beesten, Beau hier wilde nooit in een mandje liggen, en ook niet in zo’n leuke wigwam, tótdat hij door op het dak van de wigwam te gaan liggen een leuk mandje voor zichzelf gemaakt had. Kaatje zou trouwens heel goed een zus van Beau kunnen zijn.

 2. Kaatje denkt ook, het is te mooi weer om binnen te spelen.
  binnenkort weer een braderie in het winkelcentrum met oldtimers. Hans

  Ot. Dat heb ik wel tijdens het opnemen, dan haal je makkelijk de datum door elkaar.
  Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Kaatje denkt, als hij daar aan gaat beginnen heeft hij minder tijd voor mij, dus maar even zorgen dat het nog niet gelijk kan. Hier zijn er weer drie dagen feest, zoals altijd wanneer het seizoen zo’n beetje begint. Ik heb mijn boodschappen een dorp verderop gedaan, want in deze dagen tussen de kraampjes en de toeristen rond te gaan sjouwen, nou nee dat hoeft niet van mij .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.