Jaguar S-type
Jaguar S-type

Jaguar S-type

bVision & Photography

Deze Jaguar kwam ik tegen bij Appie in Kerkrade. Schitterend in de lak, showroom klaar gewassen zullen we maar zeggen. Ik twijfel er niet aan om deze alvast in mijn virtuele garage te zetten. Als ik niet naar de prijs zou hoeven te kijken, gaat dit type auto’s toch boven de grote drie (Mercedes, Audi, BMW). De auto straalt gewoon iets uit wat me aantrekt. De auto is echter zwaar ondergewaardeerd. Voor deze auto van twintig jaar oud betaal je voor een goed exemplaar tussen de 6000 en 8000 Euro. Grootste vrees van iedereen is het onderhoud.

merk
Jaguar
model
S-Type
type
3.0 v^Executive
kenteken
25-LL-BL
Kleur
Groen
Bouwjaar
2003
aantal cilinders
6
vermogen
175 kW – 238 pk
cilinderinhoud
2967 cm3
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 reacties

  1. Pingback: Distinguished Gentleman’s Ride Leiden – Leidse Glibber

  2. Frank103

    Onderhoud en de benzinepomp, nee, doe mij maar een Mercedes, die rijden wel zo comfortabel en je hoeft er niet asociaal mee te rijden, zoals de BMW en tegenwoordig ook vaak de Audi rijder. Al schijnt die Audi rijder niet altijd op weg te zijn naar een pinautomaat in Duitsland om deze op te blazen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.