Soms…
Soms…

Soms…

Soms, heb je even de ruimte nodig
een plaatsje voor jou alleen
Soms moet je gewoon hoogstnodig
en staan er geen bomen om je heen
dus vraag mij niet waarom
als ik straks opgelucht terugkom

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Kijk met achteruit in parkeren kun je soms de lijn niet heel goed zien, maar zoals deze wagen staat. . . dan moet de bestuurder de lijnen toch zeker wel kunnen zien lijkt me.

  2. Als je niet tussen de lijntjes kan parkeren, dan lijkt het me ook niet aangewezen dat je met de auto rijdt. Onlangs heb ik van iemand gehoord dat hij een hoe is dit boete kreeg omdat hij ‘ietsje’ over de lijn stond in het parkeervak. Dit wordt hier een grote boete.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.