Stadhuis
Stadhuis

Stadhuis

Gisteren waren we voor het eerst in het nieuwe stadhuis van Heerlen. En wat een mooi gebouw is dat geworden. Op de foto de hal waar burgerzaken is gehuisvest. Alles wordt er keurig op afspraak afgehandeld en vrijwel niemand zit er te wachten. Wij moesten beiden een nieuw identiteitsbewijs hebben. Op de ronde zuil wordt aangegeven wanneer je aan de beurt bent en bij welk loket. Een heel vriendelijke dame ontving ons netjes achter een buro met aan de andere kant stoelen voor de bezoekers en regelde alles keurig. We moesten ook onze vingerafdrukken laten scannen, en daar keken we toch wel even tegenaan, maar goed, we hebben niets te verbergen dus laat maar gaan. Alles bij elkaar waren we toch binnen een kwartier weer buiten. En met bril op de foto, dat is voor de eerste keer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Het interieur lijkt sterk op het gemeentehuis hier in de stad.
  Gelukkig is het lange wachten bij veel instanties een stuk verminderd. Hans

  @ Emily Linge zingt “Bridge over troubled water”

 2. Kakel

  Mooi ruim en licht opgezet. In 2021 heb ik mijn rijbewijs laten verlengen (tot wel twee meter) dus voorlopig heb ik niets in het gemeentehuis te zoeken.

 3. Ik zat me te bedenken, die vingerafdruk heb ik de laatste keer niet hoeven doen, maar volgens mij wel die keer daarvoor. Dus die zullen ze wel opnieuw gebruiken. Ik heb wel een paspoort nodig ipv identiteitskaart, want anders kom ik het land niet in waar S is.

  Love Always
  Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.