Volkswagen transporter in de reclame
Volkswagen transporter in de reclame

Volkswagen transporter in de reclame

bVision & Photography

Natuurlijk mag je als een van de grootste bedrijven van Nederland reclame maken, met 40.000 mensen in dienst kan dat uiteraard ook. In 1943 startte het bedrijf als glazenwassersbedrijf Hago in Heerlen op, met al snel na de oorlog grote klanten die meer wilden dan alleen de ramen lappen, ook schoonmaken van kantoren, gebouwen en treinen en nog veel meer kwam erbij. Zoals bijvoorbeeld Alpheios voor de verkoop van eigen producten, Het bedrijf ging internationaal met bedrijfstakken in Duitsland, Zwitserland en Belgie, ging groen en ging in de zorg. Dit alles onder de latere koepel met de nieuwe naam, Vebego, met de hoofdzetel in Voerendaal Zuid Limburg. Met ook deze Volkswagen Transporter… Hij staat een beetje scheef, schuin in een helling, maar dat mag de pret niet drukken.

merk
Volkswagen
model
Transporter
type
T2
kenteken
DZ-21-61
Kleur
Rood(vlgs RDW)
Bouwjaar
1971
aantal cilinders
4
vermogen
37 kW – 50 pk
cilinderinhoud
1584 cm3
brandstof
Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.