On a rainy day, Indi
On a rainy day, Indi

On a rainy day, Indi

Natuurlijk had de titel ook gewoon “op een regenachtige dag” kunnen zij, daar ben ik het helemaal mee eens. Maar ik dacht kom, ik ga nog wat digitaal schilderen met AI. Een beetje een nieuwe hobby geworden nu regen een normaal verschijnsel is geworden en zon steeds zeldzamer wordt. En uiteraard mijn kunsten verbeteren, maar verdorie, AI is eigenwijs. Eigenwijs in die zin dat AI maakt wat ik vraag, maar niet wat ik bedoel. Een beetje op zijn Cruijffiaans bedoeld. Een mens heeft aan een paar woorden genoeg, en u weet ik ben vaak kort door de bocht. Maar Goed, vandaag de basis van een kopfoto. Van oorsprong in 16:9(HD) gemaakt. De naam van deze dame is Indi, afkomstig van de hoofdkleur van het plaatje, Indigo.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Het is niet voor niets zo makkelijk om geschreven tekst verkeerd te interpreteren, Dat lukt zelf nog wel met gesproken tekst dus eigenlijk is het wel logisch dat AI niet 1,2,3 door heeft wat je bedoelt. Maar uiteindelijk heb je toch een mooi plaatje laten maken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.